Mindennapi Limonádé

Csupán citromlé, cukor és víz keveréke, mégis mindenki máshogy csinálja.

Miről is szól a blog?

2018. április 19. 18:20 - limonadeblog

Limonádé recept:10820.jpg

 

  Végy néhány citromot és facsard ki a levüket egy kancsóba. Adj hozzá tetszőleges mennyiségű cukrot. Végül töltsd fel a kancsót kellemesen hűvös vízzel, kevergesd, míg a hozzávalók eggyé olvadnak, és kész is a limonádé.

 

A mindennapokra, csakúgy mint a limonádéra, egyszerű ráfogni, hogy unalmasak. Mégis, nincs két egyforma nap, hiszen az összetevők soha nem egyeznek teljesen.

Ha csak az összképre figyelünk, könnyen lehet, hogy az egyik nap savanyú, vagy épp túl édes, de nincs az a keverék amelyiken ne lehetne változtatni, ha megbolondítjuk az összetevőket.

Erről fog szólni a blog – a mindennapokról. A savanyúakról, az édesekről, a kellemesen eltaláltakról, a különböző hozzávalókról.

Mindezt egyszerűen, emészthetően – amolyan limonádéként tálalva.

Szólj hozzá!
Címkék: recept limonádé

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapilimonade.blog.hu/api/trackback/id/tr1913849694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása